Bekijk onze funda logo reviews
Wonen in...

Weespersluis

Ontdek Weespersluis: een moderne, groene wijk in Weesp. Omgeven door natuur, biedt deze nieuwbouwwijk een rustige woonomgeving, dichtbij de levendigheid van Amsterdam. Hier geniet je van uitgestrekte parken en ben je vlakbij het historische centrum van de stad, in het hart van de Randstad.

Karakter weespersluis

Weespersluis onderscheidt zich door zijn groene en waterrijke omgeving.

  • Waterrijke omgeving
  • Nieuwbouwproject
  • Goede verbinding

Waarom jij wil wonen in weespersluis

  • Rustige woonwijk met stadscomfort
  • Historisch Weesp op loopafstand
  • Duurzame en moderne architectuur
  • Kindvriendelijke buurt met scholen
2

Scholen

Groene

Ruimtes

Gezins

Vriendelijk

Weespersluis: Hedendaagse Woonbeleving aan de Vecht
Weespersluis, een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het pittoreske Weesp, is een levendige toevoeging aan de stadsdynamiek, gelegen in de luwte van de hoofdstad. Dit innovatieve woonlandschap, genesteld aan de oevers van de Vecht, biedt een unieke mix van moderne woonervaringen te midden van een rijke natuurlijke en waterrijke omgeving. Met een frisse kijk op gemeenschapsleven, vervlecht Weespersluis de charme van de historische vestingstad met de ongeëvenaarde toegankelijkheid van de Randstad.
Weespersluis ademt een sfeer waar natuur en architectuur samenkomen in harmonie. De wijk is zorgvuldig gepland als een eigen buurtschap, een buitenwaartse oase die zowel beslotenheid als openheid biedt. Hier, ten noorden van Station Weesp en ingeklemd tussen de snelweg A1 en de spoorlijn Amsterdam-Amersfoort, ontvouwt zich een visionaire kijk op stedelijk wonen​​.

Harmonieuze Samensmelting van Natuur en Architectuur
Met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid, pronkt Weespersluis met een landschapspark en drie stadsparken, waaronder het Weespersluispark in Lanenrijk en het Gouwpark in Vechtrijk, die veel ruimte bieden voor spel, sport en ontspanning. De nabijheid van het historische centrum van Weesp, op slechts een steenworp afstand, verbindt de bewoners met het rijke culturele en sociale leven van de stad​​​​.

Weespersluis: Dynamisch Wonen met Hart voor Duurzaamheid
Weespersluis is een belichaming van connectiviteit. Op een steenworp afstand van het station brengt een korte treinrit je binnen 10 minuten naar het bruisende hart van Amsterdam. De ligging tussen Weesp en Muiden maakt het verder verbonden met de gehele Randstad, Schiphol en de routes naar Almere en Utrecht, waardoor het een ideale plek is voor hen die de voorkeur geven aan een kalme thuishaven binnen handbereik van de stedelijke drukte​​.

Een Vakantiegevoel het Hele Jaar Door in Weespersluis
Het hele jaar door heerst er een vakantiegevoel dankzij de overvloed aan water en natuur. Weespersluis is een plek die uitnodigt om volop te genieten van een buitenleven, met alle gemakken van moderne voorzieningen dichtbij. Dit nieuwe woongebied, geïntegreerd in de historische context van Weesp, belooft niet alleen een thuis maar ook een ervaring – een heiligdom waar elke dag voelt als een ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven

Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan