Bekijk onze funda logo reviews

Algemene Voorwaarden

Bedankt voor je interesse in Vuurtoren de Makelaars. Wij begrijpen dat het aangaan van een samenwerking in de vastgoedwereld om vertrouwen en duidelijkheid vraagt. Het is dan ook om deze reden dat wij er alles aan doen om onze processen zo transparant mogelijk te maken. Een van de manieren waarop we dit bereiken is door ons strikt te houden aan de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

De NVM is een gerenommeerde organisatie die al jarenlang de kwaliteit en integriteit van makelaars in Nederland waarborgt. De algemene voorwaarden die zij hebben opgesteld, zijn uitvoerig en gedetailleerd, en zorgen voor een solide basis voor iedere transactie in de vastgoedmarkt. Deze voorwaarden beslaan verschillende aspecten van het vastgoedproces, zoals aankoop, verkoop, taxatie en huur. Ze bieden helderheid en bescherming, zowel voor ons als makelaarskantoor als voor jou als klant.

Door de algemene voorwaarden van de NVM te hanteren, ben je als klant altijd verzekerd van een gestructureerde aanpak en professionele begeleiding. Ze waarborgen jouw rechten en plichten, maar ook die van ons. Dit schept een duidelijk en betrouwbaar kader waarbinnen we optimaal kunnen samenwerken om jouw vastgoeddoelen te bereiken.

Voor een volledig inzicht in de algemene voorwaarden waaronder wij werken, kun je terecht op de officiële website van de NVM. We moedigen je aan om deze door te nemen voordat je besluit om met ons samen te werken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en vermijden we eventuele verrassingen down the road. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

In een sector waar de details er echt toe doen, is het goed om te weten dat er bepaalde standaarden zijn die je kunt vertrouwen. Wij zijn trots op onze affiliatie met de NVM en de kwaliteit en integriteit die dit met zich meebrengt.

Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan