Bekijk onze funda logo reviews
Wonen in...

De Klomp

"De Verborgen Parel van Weesp: Welkom in De Klomp" – Ontdek de unieke charme van De Klomp, een schilderachtige wijk in Weesp. Genesteld aan de oevers van de Vecht, biedt deze historische enclave een serene levensstijl met de gemakken van de stad binnen handbereik.

Karakter de klomp

De Klomp in Weesp is een schilderachtige en kleinschalige buurtschap.

  • Landelijke sfeer
  • Woonschepen
  • Aan de vecht

Waarom jij wil wonen in de klomp

  • Historische Charme
  • Natuurrijke Omgeving
  • Landelijke Rust
  • Karakteristieke Architectuur
Natuur

En Groen

Unieke

Architectuur

Goede

Luchtkwaliteit

De Verborgen Parel van Weesp: Welkom in De Klomp

Een Historisch Overzicht van De Klomp
De Klomp, genesteld in de provincie Noord-Holland, in de regio Gooi en Vechtstreek, is een idyllische buurtschap die deel uitmaakt van de gemeente Weesp. Met zijn oorsprong die teruggaat tot de 19e eeuw, waar het slechts een handvol huizen en inwoners telde, heeft De Klomp zich ontwikkeld tot een charmante wijk die een thuis bieden aan circa 670 inwoners​​​​.

De Klomp: Een Vredige Haven
De Klomp ligt ten zuidoosten van Weesp, nabij de Utrechtseweg, en vormt een vredig toevluchtsoord weg van de stadsdrukte. Het grenst in het noorden aan de rivier de Vecht, een locatie die natuurlijke schoonheid en serene rust biedt. In het oosten ligt het aangrenzende buurtschap De Horn, waarmee De Klomp een harmonieuze landelijke omgeving deelt​​.

Een Gemeenschap Verweven met Natuur en Rust
De Klomp, hoewel klein in omvang, is groot in karakter. De wijk biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne leefbaarheid. De nabijheid van de Vecht benadrukt de natuurlijke pracht van de regio, terwijl de rustige straten en het beperkte aantal woningen bijdragen aan een gemeenschapsgevoel dat zeldzaam is in het stedelijke landschap.

In De Klomp vind je niet alleen een huis, maar een gemeenschap die geworteld is in traditie en natuur, een perfecte plek voor hen die op zoek zijn naar een vredig leven in de nabijheid van stedelijke gemakken.

Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan