Bekijk onze funda logo reviews
Ik wil een taxatie

Zekerheid met elke taxatie - Vuurtoren de Makelaars Weesp

Of je nu een huis wilt kopen, verkopen, verbouwen of een nieuwe hypotheek nodig hebt, een betrouwbare taxatie is cruciaal. Bij Vuurtoren de Makelaars hebben we drie gecertificeerde makelaars/taxateurs met uitgebreide ervaring. Hierdoor kunnen we je snel van dienst zijn. Onze taxaties voldoen aan de hoge normen van het Nederlands Woning Waarde Instituut en zijn conform de eisen van banken. Zo ben je verzekerd van een taxatierapport dat aan alle wettelijke normen voldoet.

Stappen voor een “Taxatie op Maat met Vuurtoren de Makelaars”

  1. Plan een taxatieafspraak met onze ervaren taxateurs voor een gedetailleerde woningwaardering.
  2. Specifieke taxatiewaarde nodig? Tijdens een consult evalueren we de haalbaarheid.
  3. Onze experts komen op locatie om je woning te taxeren. We letten op onderhoud, kwaliteit, inhoud, oppervlakte, indeling en energiezuinigheid. Ligging en omgeving zijn ook cruciaal.
  4. Marktanalyse is een kernonderdeel van de taxatie. We onderzoeken vergelijkbare woningen die te koop staan of recentelijk zijn verkocht, en beoordelen aspecten zoals vierkante meters, grond, locatie en afwerking.
  5. Op basis van onze bevindingen stellen we een nauwkeurig taxatierapport op. Dit kan een verkort rapport zijn of een uitgebreid rapport dat gevalideerd wordt door het NWWI.
  6. Je ontvangt meestal binnen een week je “Taxatie op maat”-rapport. In uitzonderlijke gevallen kan het iets langer duren.
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan