Bekijk onze funda logo reviews
Bekijk hier

Nieuwbouw Vuurtoren de Makelaars Weesp

Als verkopend makelaar in Weesp zijn we gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten zoals Weespersluis en De Hofdame. Weespersluis combineert een groen woonlandschap met het gemak van slechts 10 treinminuten van Amsterdam. De Hofdame biedt comfortabele appartementen rondom een sfeervolle groene binnentuin. Beide projecten staan voor luxe, natuur en bereikbaarheid.

Weespersluis

De nieuwe wijk bestaat uit drie deelgebieden; Lanenrijk, Vechtrijk en Waterrijk. Lanenrijk is een buurt met singels, lanen en hofjes in het groen. Vechtrijk is geori├źnteerd op de Vecht en heeft de uitstraling van een vestingstadje. En in Waterrijk liggen de woningen ruim in het groen of aan het water.

De Hofdame Weesp

De Hofdame bestaat uit 30 ruime comfortabele koopappartementen, gelegen rond een prachtige groene binnentuin met allemaal een eigen buitenruimte. Er zijn 5 type woningen: Julie, Catharina, Sophie, Pauline en Elisabeth.

Onze

Partners

Lunshof Makelaardij
Blauwhoed
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan