Bekijk onze funda logo reviews
Wie zijn wij

Jouw vertrouwde makelaar in Weesp

Onze visie: Jij bent uniek en datzelfde geldt voor jouw wensen. Wat die precies zijn en hoe we kunnen helpen? Daar komen we achter door je te leren kennen en tijd voor je te maken. Altijd! Dus zullen we beginnen met koffie en een goed gesprek?

Altijd tijd voor jou

Een huis kopen doe je met je hart. Ook bij verkoop draait het niet alleen om de cijfers. Eerst jij, dan de ‘stenen’! Daar hebben we onze hele organisatie op ingericht. Als we besluiten samen te werken, krijg je twee vaste contactpersonen die onderling continu informatie uitwisselen. Zo heb je altijd iemand die voor je klaar staat én op de hoogte is. Wij nodigen jou uit op samen met ons op de tandem te stappen.
Vuurtoren de Makelaars, uw vertrouwde makelaar in Weesp.

Een tandem? Wat bedoel je?

De tandem staat bij Vuurtoren | deMakelaars symbool voor hoe wij werken; samen en vanuit vertrouwen. We zorgen ervoor dat we tijdig versnellen, remmen en bijsturen, zodat precies op het juiste moment alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Waar je ook zit op de fiets, jij bent leidend. Jouw tandemteam is er om je van A tot Z te adviseren en te begeleiden.

Teamspirit

Wie bij ons komt werken, wordt geselecteerd op ervaring en expertise. We willen immers de beste zijn én blijven. Maar we kijken vooral of de persoonlijke competenties passen binnen ons team en de visie die we hebben. Het resultaat is dat we sinds jaar en dag een fantastisch team hebben. De positieve sfeer tussen Joost, Monika, Noraly, Inge, Sofie, Barend, Danielle, Marie-José en Jasper straalt ook af op jou. Het team

Vuurtoren | deMakelaars

We werken in Weesp en de Gooi- en Vechtstreek. Al meer dan 20 jaar begeleiden we bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Marktkennis die we met plezier voor je inzetten. We zitten in hartje Weesp. Loop vooral eens binnen. Dan maken we kneitergoeie koffie, delen we onze liefde voor Weesp én horen we graag hoe we jouw woondromen waar kunnen maken in deze prachtige stad. Espresso, latte of een cortado?

Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan