Bekijk onze funda logo reviews
Wonen in...

Aetsveld

Een rustige, gevestigde woonwijk met veel groen en een mix van eengezinswoningen en appartementen. Aetsveld is populair bij gezinnen en ouderen en heeft verschillende scholen, parken en speeltuinen in de omgeving.

Karakter aetsveld

Aetsveld is een karakteristieke nieuwbouwwijk die zich onderscheidt door zijn unieke structuur.

  • Moderne laagbouw
  • Kindvriendelijk
  • Sportfaciliteiten

Waarom jij wil wonen in aetsveld

  • Aetsveld ligt op fietsafstand van het treinstation van Weesp
  • In Aetsveld zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals winkels en scholen
  • Aetsveld trekt mensen aan die op zoek zijn naar een rustige, groene woonomgeving
1

School

Goede

Luchtkwaliteit

Veel

Groen

Aetsveld: Moderne Woonervaring in Weesp

Een Samensmelting van Moderniteit en Natuur
Aetsveld, de zuidelijke nieuwbouwwijk van Weesp, biedt een moderne woonervaring met een vleugje natuur. Gebouwd in de vroege jaren ’80, bestaat Aetsveld uit twee delen: Noord en Zuid, met voornamelijk laagbouw en essentiële voorzieningen. De wijk vormt een harmonieuze balans tussen stedelijk comfort en de kalme uitstraling van de Aetsveldse polder​​.

Een Wijk met Karakter
Kenmerkend als een ‘bloemkoolwijk’, onderscheidt Aetsveld zich door zijn unieke straatpatronen. De wijk biedt een gevoel van intimiteit en gemeenschap, versterkt door de groene ruimtes en de speelse indeling van de wegen​​.

Aetsveld: Thuis in het Groen
De wijk wordt omgeven door groen en biedt een rustige omgeving voor gezinnen en natuurgenieters. Met een totale oppervlakte van 50 hectare is Aetsveld compact maar compleet, wat het ideaal maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving in de nabijheid van stedelijke gemakken​​.

De Ideale Plek voor Gezinsleven
Aetsveld is een uitstekende keuze voor gezinnen, met zijn veilige straten, speelplekken en nabijgelegen scholen en winkels. De wijk biedt een vredig toevluchtsoord, perfect voor degenen die de voorkeur geven aan een leven dichtbij de natuur, maar met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan