Bekijk onze funda logo reviews
Wonen in...

Leeuwenveld

Leeuwenveld in Weesp is een moderne, groene wijk die de charme van historisch Weesp omarmt. Met kindvriendelijke voorzieningen, ruime huizen en natuur, en dichtbij Amsterdam, biedt het een ideale mix voor gezinsleven in de Randstad.

Karakter leeuwenveld

Leeuwenveld in Weesp is een moderne, gezinsvriendelijke wijk.

  • Groene omgeving
  • Dichtbij het centrum
  • Nabij het treinstation

Waarom jij wil wonen in leeuwenveld

  • Nabijheid van de Vecht
  • Ruime, moderne woningen
  • Energiezuinige huizen
  • Kindvriendelijke buurt
Ruimtelijk

Wonen

Moderne

Huizen

Goede

Luchtkwaliteit

Leeuwenveld: Gezinsvriendelijke wijk in Historisch Weesp
Verscholen in de schoot van historisch Weesp, vormt Leeuwenveld de brug naar moderniteit. Deze familievriendelijke wijk biedt een vredige leefomgeving met een ruim opgezette woonruimte en overvloedig groen, en belichaamt een rustige levensstijl vlakbij het bruisende stadse leven. De drie fases van Leeuwenveld vormen samen een harmonieuze gemeenschap waar kinderen veilig spelen, ver weg van drukke straten, en waar bewoners kunnen genieten van de rust van waterpartijen en het geruis van bladeren.

Architecturale Echo’s van Weesp in Modern Leeuwenveld
De architectuur van Leeuwenveld echoot het historische centrum van Weesp, waar traditionele esthetiek hand in hand gaat met moderne gemakken, en biedt een gevarieerd woningaanbod van laagbouw tot moderne waterwoningen. De nabijheid van voorzieningen zoals scholen, winkels, parken en een supermarkt zorgt ervoor dat alle levensbehoeften binnen handbereik zijn​​​​​​.

Leeuwenveld: Rust en Connectiviteit Hand in Hand
Gelegen nabij de schilderachtige Vecht en omgeven door groen, biedt Leeuwenveld het perfecte decor voor een ontspannen levensstijl, met het voordeel van uitstekende verbindingen. De strategische locatie verzekert dat zowel de rust van het platteland als de dynamiek van Amsterdam gemakkelijk bereikbaar zijn, wat aansluit bij alle voorkeuren en levensstijlen​​​​.

Leeuwenveld: Harmonisch Wonen Tussen Groen en Gemeenschap
Leeuwenveld is meer dan een woonwijk; het is een lofzang op gebalanceerd leven, waar de erfenis van de oude Vechtstadjes wordt geëerd binnen een vooruitstrevend, duurzaam stadsplan. Deze buurt biedt niet slechts huizen, maar thuisplekken die verweven zijn in een tapestrie van gemeenschapsgeest en natuurlijke pracht, wat het tot een topkeuze maakt voor hen die streven naar een harmonisch leven.

Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan