Bekijk onze funda logo reviews
Register Makelaar Taxateur

Monika Vries

Specialisatie: Taxaties en verkoop

NVM makelaar en taxateur Monika is onmisbaar. Maar dan ook echt! Al sinds 2006 is ze onderdeel van het Vuurtoren team. Heel waardevol, want Monika verkoopt nieuwbouw en bestaande bouw én is onze taxatiespecialist. Haar lach wordt groot als ze voor een transport bij de notaris of bij de start van een nieuwbouwproject aanwezig is. “Ik vind het heel bijzonder dat ik mensen bij zo’n belangrijke stap in hun leven mag helpen. Die blijdschap op zo’n moment, dat is waar ik het voor doe.”

“Ik ben hier helemaal op mijn plek. Weesp is sfeervol en leuk, en als je dagelijks met zo’n team mag optrekken, heb je geluk. Daarbij is mijn werk afwisselend, dynamisch, veelzijdig, interessant én het is mensenwerk. Het boeiende aan het makelaarsvak is dat je continu allemaal ballen hoog houdt. Geen dag hetzelfde. Dat geeft goeie energie.

Bereikbaar op 06 46 112 344
Register Makelaar Taxateur

Joost Calis

Specialisatie: aan- en verkoop, nieuwbouw

Begonnen als 'bordenplanter' en gegroeid tot directeur: zo verliep Joost zijn carrière bij Christiaan Smit Makelaardij in Huizen.

In 1988 begon hij er, in 1992 werd Joost beëdigd NVM Makelaar/Taxateur. In 2000 maakte Joost de overstap naar Vuurtoren | deMakelaars.nl, samen met Barend Treep.

Joost wordt omschreven als een echte vakman: 'Ingewikkelde trajecten, juridische vraagstukken: vraag het maar aan Joost, hij kan het en hij weet het.' 'Je kunt met Joost sparren en hij heeft een schat aan ervaring, is een ontzettende warme en betrokken man en hij heeft engelengeduld.'

Bereikbaar op 06 53 737 525
Kandidaat Register Makelaar

Danielle Clemens

Specialisatie: Weespersluis en nieuwbouw

Danielle studeerde Bedrijfskundige Economie en werkte jarenlang bij commerciële bedrijven. In 2018 begon ze de opleiding tot makelaar. Ze was erg enthousiast over het team, dus wilde ze hier graag aan de slag.

‘Dit is een heel fijn kantoor om voor te werken. Het voelt als familie. Een huis kopen of verkopen is een stressvolle bezigheid. Als ik die stress kan wegnemen, heb ik een geslaagde dag.’ Danielle richt zich voornamelijk op nieuwbouw. Een proces dat ze zelf heeft doorlopen: ze woont in Weespersluis. ‘Leuk om nu aan de andere kant van de tafel zitten. Ik weet waar kopers tegenaan lopen en probeer ze hierbij te helpen.’ Danielle haar collega's beschrijven haar als gemotiveerd, sprankelend en energiek. Ze past naadloos in ons team.’

Bereikbaar op 06 19 596 998
Aio Register Makelaar Taxateur

Noraly Verheij

Specialisatie: Verhuurspecialist

Noraly heeft een extreem goed inlevingsvermogen en is ook nog eens lekker ambitieus. Beide zaken helpen om de perfecte match te maken. Of dit nu gaat om de match tussen verhuurder en huurder of verkoper en koper. Samen met Joost verkoopt Noraly de voormalige huurwoningen van Ymere.

“Ik vind het ontzettend leuk om mensen te adviseren over de bouwkosten, mogelijkheden en vergunning, zodat ze van een opknaphuis een eigen ‘paleis’ kunnen maken. Als een dag soepeltjes verloopt en ik klanten blij heb kunnen maken, sluit ik de deur met een glimlach. Ik heb een mooi arbeidsverleden, maar pas sinds ik hier werk heb ik het gevoel dat ik er eindelijk ben. Deze baan is op mijn lijf geschreven en dat is ook voor een groot deel te danken aan het teamgevoel. Hier doen we het samen!”

Bereikbaar op 06 28 080 055
Manager team support

Inge Wijnands

Specialisatie: Ervaringsdeskundige

Inge is manager team support. Een titel die ze lachend van Barend in ontvangst heeft genomen. Maar het zegt wel precies wat ze doet. Inge ondersteunt collega’s met alles wat je maar kunt bedenken en is gezien haar 30 jaar ervaring een vraagbaak.

“Ik heb er plezier in als ik in complexe contracten en vraagstukken kan duiken. Laat mij het maar uitzoeken, dan ben ik op mijn best. Dat overal staat dat we het hier ‘samen doen’ is ook echt zo. Niet alleen workwise, ook de leuke dingen delen we met elkaar. Weesp kende ik niet en nu ben ik er verliefd op, het water, hoe de stad er uitziet en de mentaliteit van de bewoners vind ik geweldig.

Bereikbaar op 0294 43 2323
Emailadres inge@demakelaars.nl
Register makelaar wonen

Barend Treep

Specialisatie: Verkoop en (nieuwbouw)advies

Barend is beëdigd NVM Makelaar, maar werkt ook regelmatig als adviseur voor nieuwbouw ontwikkelaars. Zijn collega's omschrijven Barend als netwerker, adviseur, ambassadeur en haarlemmerolie.

'Barend is de man die in beeld is bij de buitenwereld. Hij verbindt mensen en staat altijd voor een ander klaar.'

'Hij investeert in relaties, is extravert en wil altijd voor anderen iets betekenen, zonder direct belang.'
'Barend zit vol ideeën en staat positief in het leven.' 'Barend is een persoon die graag buiten de lijntjes kleurt.'

Bereikbaar op 06 50 516 291
Office Manager

Sofie Mellema

Specialisatie: Gastvrijheid en support

Ik heb een achtergrond in de modewereld, maar ik heb altijd al een passie gehad voor communicatie. Ik ben een echte verbinder en ik vind het heerlijk om mensen met elkaar in contact te brengen.
In mijn rol als office manager ben ik verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het team. Ik zorg ervoor dat alles goed geregeld is, van de agenda's tot de facturen. Ik vind het belangrijk dat alles soepel verloopt en dat iedereen zich op zijn of haar werk kan focussen.

Ik ben ook verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van het kantoor. Ik vind het leuk om nieuwe ideeën te bedenken en deze uit te voeren. Ik wil ervoor zorgen dat Vuurtoren | deMakelaars een modern en onderscheidend kantoor is.
Ik ben een spontaan en vrolijk persoon. Ik hou ervan om te lachen en te genieten van het leven. Ik ben een echte teamplayer en ik vind het belangrijk om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.

Ik ben trots om onderdeel te zijn van Vuurtoren | deMakelaars. Ik vind het een geweldige plek om te werken. We hebben een hecht team en we werken hard om onze klanten de beste service te bieden.

Bereikbaar op 0294 43 2323
Register Makelaar Taxateur

Marie-José Exel

Specialisatie: Bestaande bouw en erfzaken

Al meer dan 23 jaar woon ik in Weesp en werk ik sinds 2008 in de makelaardij. Ik ken de woningmarkt in de Gooi en Vechtstreek als geen ander. Vooral in Weesp, met zijn gevarieerd woningaanbod, ben ik echt thuis. Of het nu gaat om karakteristieke huizen in het oude centrum of nieuwbouwprojecten, ik weet wat er speelt. Elke buurt heeft zijn eigen charme, wat het soms lastig maakt voor je om een beslissing te nemen. Het kopen van een huis is vaak een emotioneel proces, en daar maak ik als makelaar het verschil. Ik kan me goed in jouw woonwensen inleven zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Of je nu een huis wil kopen of verkopen, je kunt altijd op mijn eerlijk advies rekenen.

Bereikbaar op 06 81 989 696
Brand Ambassador

Jasper Bohle

Specialisatie: Bijspringen op het juiste moment

Als HBO-student Vastgoedkunde ben ik begonnen als stagiair bij het team en heb ik vrij snel een vast contract verdiend. Hoewel ik geen eigen dossiers heb, ben ik de flexibele schakel die inspringt waar hulp nodig is. Dit maakt mijn rol binnen het team uniek en essentieel. Mijn vaardigheid in projectmatig werken en aspiratie om makelaar te worden, zorgen ervoor dat ik constant gericht ben op groei en verbetering.

"Waar ik echt energie van krijg, is het ondersteunen van mijn collega's in diverse projecten en het soepel laten verlopen van processen. De diversiteit van het werk en de mogelijkheid om veel te leren, trekken me enorm aan in deze baan. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis in de praktijk te brengen en door te groeien tot makelaar. Wat dit werkplek zo speciaal maakt, is het teamgevoel. We bereiken hier onze doelen samen, en dat maakt elke dag de moeite waard."

Bereikbaar op 0294 43 2323
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan